Energeia Mama Behandeling

Speciaal voor de vrouw tijdens haar zwangerschap: de Energeia Mama Behandeling. Hierbij staan ontspanning en genieten voor moeder en kind centraal.

Vier fases, vier sessies
De complete serie Energeia Mama Behandelingen bestaat uit vier verschillende sessies. De behandeling verandert mee met de ontwikkelingen die het lichaam tijdens de zwangerschap doormaakt, tot na de bevalling.

1. De eerste sessie vindt plaats in de eerste drie maanden van de zwangerschap, wanneer je met name last kunt hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. De behandeling is afgestemd op deze fase en er is dan ook uitgebreide aandacht voor de gezichtshuid en ontspanning.
2. De volgende sessie is in het tweede trimester. Omdat je in deze periode meer last kunt krijgen van onrustige benen, worden met name benen en voeten lekker verwend.
3. In de laatste drie maanden van de zwangerschap vindt de derde behandeling plaats. Je buik groeit steeds meer waardoor hij je in de weg kan gaan zitten. De buik- en rugmassage is een belangrijk onderdeel van de behandeling.
4. De Mama Ontzwanger Behandeling kan vanaf circa zes weken tot zo’n drie maanden na de bevalling gegeven worden. Deze behandeling is erop gericht je lijf te helpen weer in vorm te komen en te ontgiften.

Iedere behandeling duurt één tot anderhalf uur. De sessies kunnen als gehele serie, maar ook los van elkaar worden gevolgd.

<< Terug