Sabaaydi massage

Wilt u zich diep en volkomen ontspannen? Kies dan voor de Sabaaydi-Totaalbehandeling (circa vijf kwartier), of voor een kortere rug-/hoofdmassage (circa drie kwartier). Ook kan de massage worden uitgevoerd rond gezicht, hals, decolleté, armen en handen.

Totaalbehandeling
De Sabaaydi-Totaalbehandeling bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst krijgt u een voetenbad. Vervolgens worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat onder andere Borneol en Camphor, Citroengras, Tumeric (geelwortel) en het blad en de vrucht van de Kafir limoen. Dit kruidenmengsel heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van onderbenen en voeten.

Werking en effect
De Sabaaydi-massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. De massage werkt aderwand verstevigend, heeft een reinigend effect op de organen en bevordert de afvoer van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen en bij het vasthouden van vocht (oedeem).
Ook zonder acute klachten is een Sabaaydi-massage een weldaad voor het lichaam: onderliggende blokkades worden opgeheven zodat de energie weer gaat stromen.

Rug-/hoofdbehandeling
Deze behandeling beperkt zich tot rug en gezicht. De aard van de behandeling is gelijk aan die van de Totaalbehandeling (zie hiervoor).

<< Terug