Phytobiodermie:

Phytobiodermie is op de eerste plaats een holistische manier van schoonheidsverzorging die gebaseerd is op de traditionele Chinese geneeskunst. De producten (voor gezicht, hoofdhuid en lichaam) zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat ons lichaam niet alleen materie is, maar ook energie. De producten verzorgen en herstellen daarom niet alleen ons lichaam, ze brengen ook balans in onze energiestroom en vullen deze weer aan. Ze zijn kortom ontwikkeld om de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen én te behouden.

PHYTO 5 producten
De producten van Phytobiodermie worden geproduceerd in Zwitserland en bevatten hoogwaardige natuurlijke bestanddelen zoals: klei, algen, plankton, mineralen, (sporenelementen) en essentiële oliën.

Ik maak gebruik van het assortiment PHYTO 5 producten. Dit is gebaseerd op de vijf elementen van de traditionele Chinese geneeswijze: hout, vuur, aarde, metaal, en water. PHYTO 5 bestaat uit vijf verschillende lijnen, elk gericht op een bepaald huidtype. Bovendien zijn zij in harmonie met de energie van ieder energetisch seizoen.

<< Terug